EFT

Emotional Freedom Techniques (EFT), is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

 

EFT, onderdeel van de Energetische Psychologie, maakt gebruik van het lichaamsenergiesysteem. Meridianen zijn energiebanen door het lichaam. Door (zelf) licht te kloppen op een aantal meridiaanpunten, kan vastzittende energie zich ontladen waardoor een onprettig gevoel zal verminderen of verdwijnen.  

 

Deze eenvoudige technieken hebben een sterke invloed in bepaalde hersengebieden en verminderen in die gebieden de te hoge prikkelactiviteit. EFT verwijdert de negatieve lading van belastende herinneringen.

 

EFT is een zelfhulpmiddel, waar je zelf thuis mee aan de slag kunt gaan. Je krijgt persoonlijk gerichte handvaten en tips mee hoe je zelf EFT kan toepassen.

 

Tijdens en na de zwangerschap kan EFT toegepast worden bij psychische en lichamelijke klachten. Soms is het beter om met EFT te wachten tot na de zwangerschap. Dit zal tijdens een sessie besproken worden. 

 

EFT vervangt nooit noodzakelijke medische behandelingen en medicatie!

 

 

 


 

© 2013 - 2020 - www.care4mamas.nl - info@care4mamas.nl - KvK 57556113

Contact

info@care4mamas.nl

Tel 06-22787656

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Facebook Classic